Help 123 - Slimme, eenvoudig en voordelige BHV tool

  • Gepubliceerd op 22.11.17
  • 0 Reacties

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan Help123, samen met collega-brancheorganisaties van de  kappers (ANKO), bloemisten (VBW), bakkers (NBOV) en slagers (KNS) en twee ministeries. Dit is een unieke bhv-tool waarmee bedrijfshulpverlening in het bedrijf veilig, eenvoudig en betaalbaar is! Met deze speciale tool kun je als ondernemer gemakkelijk en snel je bedrijfshulpverlening op poten zetten en daardoor je bedrijf veiliger maken, voor jezelf, je medewerkers en je klanten!

BHV: veilig, eenvoudig & voordelig met slimme online tool!

Vanaf nu kunnen schoenmakers online hun BHV organiseren, dankzij een online bhv-tool, die de Nederlandse Schoenmakers Vereniging samen met een aantal andere branches uit het Winkelambacht ontwikkeld heeft. Medewerkers verplicht naar prijzige trainingen sturen en afhankelijk zijn van één bhv’er is verleden tijd!

De tool heet Help123 en de schoenmakers (werkgevers en werknemers) die de tool getest hebben zijn heel erg enthousiast!

Voordeel 1: veilig

Met Help123 ben je niet meer afhankelijk van 1 bhv’er, want alle medewerkers volgen een online training, net zo lang tot zij geslaagd zijn. Kennis over hoe je moet handelen bij een noodgeval is daardoor bij meer mensen aanwezig en dat bevordert de veiligheid. 

Voordeel 2: eenvoudig

Help123 is afgestemd op onze branche. Je organiseert eenvoudig bhv op de werkvloer en het systeem zorgt ervoor dat je niets vergeet. Je medewerkers volgen de trainingen online op hun telefoon, tablet of pc. Help123 herinnert je eraan als het tijd is voor de jaarlijkse herhaling van de training. 

Voordeel 3: betaalbaar

De bhv-tool kost je slechts € 4,99 ex. btw per medewerker. Uiteraard kun je er altijd zelf voor kiezen om toch nog aanvullend gebruik te maken van praktijkcursussen (bijvoorbeeld reanimeren of brand blussen), maar met Help123 zorg je er in ieder geval voor dat je aan de wettelijke verplichtingen voldoet.

Help123 is ontwikkeld in het kader van de Maatwerkaanpak Regeldruk Winkelambacht.
Lees hier alles over dit project.